Kako napraviti ljepilo

Vaše dijete je projekt je još da se uradi i imate ponestane ljepila! Njegova je već kasno i da neće imati bilo koji dućan otvoren u ovo doba noći. Trčanje iz boca ljepilo ostavlja vas u sticky situaciji. Bilo dječjom umjetničkih aktivnosti ili lijepljenja tapeta, ljepilo je potrebno za jedan i svi u obitelji. Ljepilo može biti vrlo lako od sastojaka koji su općenito dostupni na jednom kuhinji sama. Ovdje su neke jednostavne upute o tome kako napraviti ljepilo koristi mlijeko, brašno, ocat, itd.
Kako napraviti ljepila sa brašna i vode - Recept 1
Sastojci; od cjelovitog pšeničnog brašna, vode, postupku, Uzmi brašno u zdjelu i dodajte vode po iznosu od brašna koristi. Beat sastojke da se formira glatka smjesa koja je slobodna od bilo kakve kvržice. topline dok ne dođe do kuhati. Držite miješajući smjesu stalno dok je na vratima pećnice. Ostavite da se ohladi dok ne dosegne sobnu temperaturu. To je to, vaš domaći ljepilo je spreman za korištenje! Spremite ga u hermetičan kontejner za buduću uporabu. Dodajte toplu vodu kako bi ga u slučaju da stvrdne. Međutim, ovaj domaći recept je najbolje ljepilo za instant upotrebu.
Kako napraviti ljepila sa brašna i vode - Coolinarika 2
Sastojci; Bijela brašna - 1 ½ šalice, kipuće vode - 2 šalice, hladnu vodu - 1 šalica; šećera - ½ šalice, Stipsa - 1 žlica, postupak; Izmiješati brašno i šećer u zdjelu. Dodajte hladnu vodu polako u smjesu i tuku dok je jasno bilo grudica. Toplina smjesu na srednje plamena i dodajte kipuće vode na njega. Promiješati smjesu dobro tako da se glatko tijesto oblika. Kuhajte smjesu dok ne postane malo tvrd. Izvadite ga iz topline i dodati alum. Neka ga ohladi na sobnu temperaturu. Koristite svoje ljepilo staviti gore poster na zid ili ga spremiti u nepropusnu posudu za buduću uporabu. U slučaju da hardens, dovedi ga natrag u obliku paste dodavanjem vruće vode na njega.
Kako napraviti ljepilo od mlijeka i sode bikarbone
Sastojci; prahu mlijeka - 2 žlice; pod mlazom vruće vode - ¼ šalice, octa - 1 žlica, sode bikarbone - ½ žličice, postupku, miješati mlijeko u prahu, a neke od vruće vode iz slavine (ovisno o količini mlijeko u prahu koristi) i promiješati to je dobro. Dodajte ocat mlijeka. Mlijeko će se odvojiti na kruto i tekuće sirutke skuta. Promiješati dok sve mlijeko ima potpuno odvojeni. Procijedite daleko sirutka. Osigurajte papir ručnik s gumenom trakom preko usta veliki pehar. Stavite skuta u njemu. Mjesto još jedan komad papira ručnik na skuta i pritisnite ga tako čvrsto gotovo sve sirutke izlučivanje iz gruša. Stavite skuta u zasebnom šalicu i break u u manje grude. Dodati 1 žličica tople vode i ¼ žličice sode bikarbone. Neki pjenjenja može dogoditi, jer reakcije sode bikarbone i octa za javnost ugljičnog dioksida. Promiješati ljepilo dok ga je čak i dosljednost. Dodajte vode ako je previše gusta. Ako je previše pijan dodati više soda za pečenje. Dakle, sada znate kako napraviti ljepilo od mlijeka! Stavite u hladnjak na ljepilo kada nije u uporabi. ga odbaciti kada se počinje mirisati poput pustoši mlijeko.
Kako napraviti ljepilo od Sap
Sastojci; Sap; ugljen, vatra siguran loncu, Nož, Long obrađene metalne miješalicu, postupak; Koristeći nož, scrape neki SAP koji se prikupljaju na kori stabla borova. Biljni sok curi iz rana na stablu. Oni su suhe na kori as sjajnu smeđe kvržice. Prikupiti guste svijetlo smeđe SAP. Grind neke ugljen u fini prah. Toplina SAP u požaru sigurno kuhanje lonac za 5 do 10 minuta, tako da je budala topi. Budite oprezni da plamenovi požara nisu previsoke kao budala može zapaliti. Dodaj u prahu ugljen u rastopljenu SAP. Omjer SAP: ugljen bi trebao biti 1:1. Promiješati ugljen-budala smjesu s dugim rukovati mješalicom metala do dva dobro izmiješajte zajedno. Neka se ohladi ljepilo. Nakon što ga hladi da će postići kit kao što je dosljednost. Podgrijati ljepilo u slučaju da želite da bude tanji.
Dakle, sada znate da ne morate brinuti o provjere na to bocu vrijeme i opet. Čak i ako vam ponestane ljepila neočekivano, koristiti vaše znanje o tome kako napraviti ljepilo kod kuće i dovršili projekt koji imate u ruci.