Tepisona Instalacija

Velik alternativa nezgrapan i težak za održavanje tepiha i tepisona ne samo da izgledaju velike, ali su također je lakše oprati i očistiti. Dostupan u širokom rasponu boja, dizajna i teksture, te ljepila pločice se lako ukloniti i zamijeniti. Na taj način oni rade super za one dijelove kuće gdje se nalazi bučne prometne ili koje se obično koriste djecu i kućne ljubimce. Dakle, u slučaju da postoji tepiha mrlje koje su izvan popravak, ne morate zamijeniti cijeli podnice. Umjesto s tepisona sve što trebate učiniti je jednostavno zamijeniti pločice bojen. Što je više, tepisona instalacija je zapravo prilično jednostavan. Zapravo, zadatak može lako biti izvedena od strane novak u manje od jednog dana. Sve što trebate je traka za mjerenje, stolar trg, krede linija, uslužni nož i vaš izbor tepisona. Ovdje je tvoj korak po korak vodič za postavljanje tepisona.
Kako to Uvesti koga u službu tepisona
Mjerenje Soba: Za određivanje broja tepih pločice potrebne za sobu morate mjeriti u sobi. Da biste dobili kvadratura prostorije biti carpeted pomnožite širinu s dužinom sobe. Nakon što je soba mjeri, pružatelj pločica tepih će vam reći o broju pločice koje morate koristiti. Osim toga možete kupiti set dodatnih pločice za zamjenu u slučaju oštećenja ili mrlja na podu.
Čišćenje do Kat: Prije instaliranja i sigurnosna tepih pločice, morat ćete premjestiti rugs ili bilo koji stari tepisi u sobi. Nakon što je namještaj je premješten, a područje je vacuumed ukloniti prljavštinu i mrlje, sada imate čist škriljevac za početak instalacije tepisona.
Pronalaženje Centar: Za određivanje obrazac i instaliranje pločice, morat ćete saznati točan središte svoje sobe. Za to će vam trebati za mjerenje svake od zidova u prostoriji i razdijelite po dva. Marka u središtu svakog zida i koristi krede linija, izvući linije od centra oznaka svakog zida pronaći približava točki u središtu prostorije koja bi služila kao polazna točka za Vašu instalaciju tepih pločica. Za potvrdu mjerenja, mjere središnje linije iz zida na različitim točkama na liniji. Ako mjerenje varirati više od 4 inča, onda možda želite mjeriti sve iznova i krede out novu liniju za potvrdu centra.
Postavljanje pločica: Nakon što ste se nalazi u središtu prostorije, mjesto prvog tepih pločica na konvergentnim točke od dvije linije, tako da se nalazi ravnomjerno na obje linije. To je najbolje da prvo provjerite poravnanje pločice na podu bez upotrebe ljepila. Započnite stavljanje pločica na 'X' oznaka za ugradnju ih čvrsto zajedno. Neki tepih pločice dolaze sa strelicama da biste označili smjer pločica izgleda. Držite polaganje pločice u istom smjeru bi se osiguralo da je uzorak održava do dođete do posljednje puni tepih.
Montaža rubova: Kako da stane pločice na rubovima, morat ćete rezati pločice. Da biste to učinili okrenuti naopako pločica tepih dolje i stavite ga ispod posljednje cijeli crijep u redu. Označi linije gdje je posljednji crijep završava. Sad koristeći stolar's Square i nožem rezati tepih trgu.
Instaliranje Pločice: Nakon što ste zadovoljni sa osnovnim poravnanje, to je vrijeme za početak fiksiranje tepisona. Neki tepih pločice dolaze sa samoljepljivom trakom. Dakle, sve što morate učiniti je ukloniti papir potporu ljepila i staviti ih na podu.
Da biste znati više o instaliranju tepisona, pročitajte više o tome kako instalirati tepisona.
Izvođenje instalacije tepisona zadatak na vlastite može uštedjeti značajnu količinu novca. Također, s tim pločicama ne morate držati dosadno format jednobojne pločice. Možete uključiti mješavinu različitih boji ili patterned pločice dodati kao berberski tepih pločice dodati pizazz u svoju sobu. To može pomoći transformirati svoje sivilo tražite sobu, čineći ga vrlo živo i svijetlo.