Jesu li biljke otrovni Hosta

Hosta biljke ukrasnog bilja koje mogu poboljšati vaš vrt izgled. Vrtlari ljubav hostas zbog svojih boja, veličina i jer su lako na održavanje. Hosta biljka pripada obitelji Lily i kao Lily, uspijeva rasti i bez puno briga i hranu. Hostas smatraju hladovini vrtne biljke, ali je potrebno adekvatnu količinu sunčeve svjetlosti kao dobro. Vrtlarstvo hostas u svom prednjem dvorištu nije tvrd posao uopće.
Jesu li Hosta Plant otrovni?, A Hosta biljke obično poznat kao plaintain ljiljana i flunkia su zeljasta trajnica. To jest, oni su posebno uzgajaju za hortikulturom. Oni su općenito pomiješani s drugim cvjetnica kako bi se dati bolji izgled na vrt. Potječu iz orijentalnih zemalja poput Kine, Koreje i Japana, Hosta biljke znanstveno uzgajaju previše. U Japanu hostas su okus i smatra se kao delikatesa. Dakle, može se budite uvjereni o sigurnosti djece iz Hosta biljke jer se ne smatraju toksični za ljudski organizam.
Jesu li biljke otrovni Hosta životinjama?; Prema ASPCA (Američko društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama) je hostas su otrovne za neke životinje poput mačaka, pasa i konja. S druge strane, jelen je glavni predator Hosta biljaka i jedu hostas ostavlja sladak pohlepe. To je tako potrebno je napraviti pravilan ograde za vaše hostas da bi jelenski na zaljev. Ljudi, previše, ne utječe na toksine u Hosta biljaka. Insekti poput puževa i puževi hrane na Hosta lišća. Ako su listovi Hosta pojede bilo koju životinju, može dobiti otrovan od puža gutanjem previše.
Jesu li Hosta Biljke otrovni za pse?; Hosta lišće sadrži kemijske zove saponina koje atribute na toksičnost. Kojoj je primijenjen saponin u lišću djela odbiti hranjenja životinja i insekata. To je jedan od obrambenih mehanizama koje ove biljke su se razvijale tijekom vremena protiv vanjskih predatora. Hosta ostavlja Gutanje može dovesti do povraćanja, proljeva i zaostajanje u rastu. Stoga, ljubimac vlasnici bi trebali biti iznimno oprezni prilikom sadnje ukrasnog bilja kao što su otrovne hostas, koji su posebno opasni za životinje. Možete provesti neke mjere oprezni da se drži podalje vaše pasa i mačaka od prekrasne hostas svog vrta. Iako psi i mačke ne jedu biljke Hosta, još uvijek postoji nekoliko koraka koje biste možda željeli poduzeti kako bi se osigurala njihova potpuna sigurnost od ingesting saponina koji čini Hosta biljke otrovne.
Kako To Držati Dogs Away From Hosta?
Kupi psa odbijajući od trgovine: Postoji mnogo pas repelenata dostupan na tržištu koje obavljaju zadatak vođenja svog psa udaljena od otrovne biljke Hosta. Iako bez mirisa na ljude, ovi repelenata emitiraju jak miris koji čuva pas daleko od ograničeno područje u vrtu. Ali ako ne želite da se vaše hostas biti sprayed s kemikalijama, a zatim mogućnost domaće repelenata je također postoji.
Domaći lijekovi, naranče i sok od limete: limunske kiseline u naranče i limuna je uvredljiv za psa nos. Prskanjem sok od naranče ili limuna, možete stvoriti nevidljivu ogradu oko Hosta biljke. ; Ocat: ocat sadrži mirisom koja radi čuda držati psa na udaljenosti od Hosta biljaka koje su otrovne. , Čili u prahu: chili prah obično se koriste kao pas i mačka odbija. Možete koristiti ovu metodu u svom vrtu štrcanjem na grmlje koje želite zaštititi. , Crvena paprika: to je jedan od najstarijih metoda odbija pas daleko. Cayenne papar iritira nos psa i da će zabraniti mu da ide kod sprayed području. ; Trljanje (izopropil-alkohol) alkohol: alkohol i čini dobar prirodni pas odvratan. Izravno raspršivanje alkohol na biljkama mogu ga oštetiti, pa možete staviti sve natopljenom u alkohol blizu Hosta biljke. Dakle, dosadan miris alkohol će držati psa na zaljev. ; Budite oprezni kada pokušavate ove metode kao što može biti alergična na vaš pas. Najprije ga provjerite za bilo kakve nepovoljne reakcije na te odbojan, onda samo nastavite dalje. Hosta biljke su jedan od rijetkih biljaka koja su vrtlar oduševljenje, kako vizualno kao što je estetski ugodan i fizički jer je lako održivi. Povratak na pitanje iz počeli smo,, to jest, "Jesu li Hosta biljke otrovne"?, Odgovor je oboje; DA i NE. Hosta biljke može biti siguran za ljude, ali još uvijek želite zadržati svoje pse i mačke daleko od tih zeljasta trajnica.