Uzimajući preko slomljena srca

U srcu je napravljen da se razbije - Oscar Wilde
Činilo se kao da su stvoreni jedno za drugo i ljubav koju dijeli nikada ne bi na kraju i još jedan dobar dan ljubavi svog života objavljuje da je on / ona je spremna krenuti dalje. Suočavanje s slomljeno srce u odnos može biti bolan, da kažem najmanje. Bol i devastacije čini se da suzu u vaše srce i ostavlja vas s tim imobilizirajući tugom zbog gubitka osobe koja vas najviše volio. Međutim, to je razumijevanje i realizaciju ovog sirove boli, to je prvi korak uzimajući preko slomljena srca. Pa kad ostvarenje je potonuo u da dobivanje natrag zajedno nije opcija i da ste branje gore komadiće svog krhke slomljena srce, ovdje su neke načine kako možete ubrzati ovaj proces ozdravljenja. Pročitajte više na odnos raspada.
Kako da biste dobili preko slomljena srca
Uzmi svoje vrijeme: psovku vaš bivši ili žele staviti njega ili nju u jednoj od srednjovjekovnih komore za mučenje neće riješiti vaš problem. Niti bi scrapping i moliti za njegovu pažnju dovesti osobu natrag u svoj život. Osnovni dio oporavlja od slomljenog srca, daje sebi vremena da ozdravi i prihvatiti realnost bez the ljutnja. Tijekom ove faze, ne poziva ili tekstualnih vaš bivši i sigurno ne žive više stvari kao što si učinio krivo i što ste mogli učiniti kako bi se izbjeglo raspada. Umjesto toga, dajte sebi vremena da ozdravi, plakati vaše srce, spavati cijeli dan, gledati smiješne filmove, jesti čokolade i sladoleda i pisati tužne pjesme. Uglavnom, da sve što možete nositi sa osjećajima i molim vas nemojte samo upasti u novu vezu samo da popuni prazninu. Uostalom, četiri mjeseca niz liniju, vi ne želite da obavijestite svog novog partnera da ste još uvijek ljubite svoje ex. Više o tome kako da se oporavim od raspada.
Prepustite Little Tretira: Uzmite odmor, ići u kupovinu, dobiti masažu ili spa novi makeover. Ovi mali tretira ići dug put u podizanje vaš duhova i ozdravljenje slomljena srca. Više o bave slomljena srca.
Shift vaš fokus: Kada ste u ljubavi, životu čini se vrti oko jedne osobe da ste toliko zaljubljeni u. Dakle, kada se stvari više i to je vrijeme za prelazak na, možete osjetiti sve obuhvaća prazninu u svom životu. Napunite ovu prazninu u svom životu rade stvari koje ste oduvijek željeli učiniti. Ukratko, dobili zauzet. Bilo da je kultiviranje novi hobi ili redecorating svoju sobu, uvijek imajući vaše usredotočiti na druge stvari omogućuje umu da razmišljaju o stvarima osim loše raspada.
Brinuti o sebi: Većina ljudi koji su se susretali s Heartbreak, prestati jesti i kretanje i umjesto toga, samo žele sebe zaključati daleko od cijelog svijeta. Dok plačem definitivno će olakšati bol, postoji ograničenje na koliko možete boraviti over stvari. Liječenje vaše tijelo dobro je bitan dio procesa ozdravljenja. Iako je svibanj biti atraktivan piti puno i samo pojesti puno nezdravih stvari, ne zaboravite da je to bi samo da se osjećate loše poslije kada se morati nositi s posljedicama. Umjesto toga, jesti redovite zdrave obroke, sudjelovati u nekim svjetlo vježbe i prakse meditacije smiriti svoj um i osjećati dobro o sebi.
Podijelite svoje osjećaje: Dijeljenje najdublje osjećaje s prijateljima i obitelji mogu pomoći olakšati bol povezana s uzimajući preko raspada. Utješne rame za plakanje je jedan od najboljih načina suočavanja s boli. Međutim, pobrinite se da vam povjeriti nekome tko je u mogućnosti da razumije vaše boli i suosjećajan prema njoj, a ne netko tko je odbacujući svoje osjećaje.
Pročitajte više na:; Kako izliječiti slomljena srca, Kako da biste dobili preko slomljena srca, uzimajući preko slomljena srca uključuje dajući sebi vremena da ozdravi i prihvaćanje činjenice da je ova bol i tuga samo prolazna faza u vašem životu. Dakle, dobili držite se, usredotočiti na ozdravljenje, ne obuzimati proteklih i naučiti da se presele na.