Kako instalirati sudopera

Kuhinja sudoper je bitan element vaše kuhinje. Vam je potrebno iz više razloga kao što su pranje posuđa, uzimanje vode za kuhanje, pranje countertop povoljno i još mnogo toga. Ako se pitate kako instalirati sudopera onda ste na desnoj strani. Ovdje je korak po korak postupak sudopera instalacije. Slijedeći ove korake sigurno će vam pomoći saznati kako je lako ovaj vodovod zadatak je stvarno. Počnimo.
Kako instalirati sudopera: Korak po korak postupku
Materijale potrebne, Sudoper, pipa i cjedilo, Mjera trake, ljepljiva traka, Marker, drill stroj, Saber-pile; Savitljive cijevi ponude; Vodoinstalater je kit, P-zamka; postupku
Korak 1; Uglavnom, ako želite novu kuhinju sudopera da stane na u kuhinju countertop i kuhinjski ormarić ispod njega. Prvo, počnite s mjerenjem prostora ispod i širine countertop. To će vam pomoći da odlučite širinu i dubinu novog sudopera biti kupljen. Obično 22 inča širok sudoper će stati ispravno u countertop širine od 24 inča. U slučaju da je backsplash, kao i, tada možete odlučiti za 20 - 20 ½ inča širok potonuti.
Korak 2; Dok instalirate sudoper u kuhinji, ne zaboravite da morate ispravno locirati otvor u countertop. U većini slučajeva je predložak pruža sudoper proizvođača, dok kupiti jedan, kako bi se osiguralo pravo plasman. Dakle, prvo morate staviti ovaj predložak tonuti na countertop. To mora biti postavljen tako da postoji najmanje 1 ½ - 2 cm prostora između ruba i njegovu countertop prednjeg ruba, gdje ćete stajati. Također mora biti usmjeren na sudoper kabineta. U slučaju, vaše kuhinje countertop je širi od spomenutih mjerenja, tada morate postaviti sudoper ne više od 4 inča unatrag iz countertop u frontalnom ruba. Sada, nakon što ste stavili sudoper predložak na pravo mjesto, traka ga i zatim označite konture. Sada izvadite predložak. Let's pogledajte na sljedeći korak instalacije sudopera.
Korak 3; uzmi bušilicu i započeti izradu 3/8-inch-diameter rupe u četiri ugla i pridružite četiri rupe sa marker olovkom. Sada morate cut-out ovaj komad. Dakle, umetnite sablja-pile u jednom od četiri rupe i početak procesa rezanja. premjestiti iz jedne rupe u drugu, nakon marker liniju. Sada izvadite cut-out nakon što ste učinili s rezanja postupak.
Korak 4, sada ćete morati instalirati neke male dijelove koji moraju biti propisno učinjeno prije nego što ste učinili s sudopera instalacija na countertop. To će ubrzati i pomoći jednostavnu instalaciju. Prvo morate instalirati kuhinjske slavine ili prskalica. Pitate kako instalirati slavina sudopera ili kako instalirati prskalice sudopera? Pa, ovdje je jednostavan! Samo slijedite instalacijski postupak kuhinja u proizvođača vodič slavina. Sada završiti prilažući sudoper filter u centru kuhinjski sudoper rupa. Sada sudopera je spremna da bude instaliran.
Korak 5; Držite sudoper naopako. Uzmi vodoinstalater's kit i primijeniti ga na sve rubove sudopera. Flip sudopera kako bi svoje pravo okrenutom prema gore i stavite ga u countertop šupljine. Obično je sudoper je fiksirana pomoću isječaka iz donje koja će povucite ga prema dolje tight i osigurati da nema prostora lijevo između sudopera i countertop. Ovih isječaka dalje zakačen i vijci su zategnuti. Pročitajte više o undermount nehrđajućeg čelika kuhinjskih sudopera.
Korak 6; Sada trebate spojiti sudoper s dijelovima ispod sudopera prostor. Evo kako instalirati kuhinja cijevi za odvod sudopera. Započnite ovaj korak povezujući P-trap. Sljedeća koristiti fleksibilne linije opskrbe pridružiti špine linija za tople i hladne linije opskrbe. Uklonite aerator iz slavine. Sada spojite na liniju filter odvodna cijev. Uključite vode i pustiti ga pokrenuti za 2-3 minute. Sada ponovno aerator. Postupak sudopera instalacija je gotova i spremna da se koristi.
Također možete priključiti vrata kabineta nakon što ste učinili pomoću instalacijskog, prikriti prostoru ispod sudopera, kako bi sakrili sve ružne cijevi i crijeva. Pa, kako instalirati sudopera nije težak zadatak ako slijediti navedene procedure. Uredu. Dovoljno je probati!