Kako da biste dobili osloboditi od britva bumps

Agoniju, brijanje izgledati uredno i uredno, a završava se s cluster britva bumps! To može biti frustrirajuće dapače. Završio sa upravo suprotno od onoga što ste bili s ciljem za, mogu napraviti da želite povući za kosu svoje glave. Naravno, to nije jedina opcija imate. Možete izabrati za liječenje problema previše, saznate kako da biste dobili osloboditi od britva bumps.
Oprostite dramatičnog uvoda. Pravi problem britva bumps da je urastao kose, ili kosa koja raste ispod kože, a brijanje, kao metoda neželjenih uklanjanje dlaka. Uglavnom se pojavljuje crvena i upaljene, a obično misunderstood kao acne. Detaljniji pogled pokazat će urastao kose koji može izazvati svrbež, a ponekad, čak i rashes. Taj se problem pojavljuje kada je brijač koristi je tup, ili stari. Ponekad, nedostatak znanja o pravilnoj brijanje metode su razlog. Muškarci su suočeni s problemom britva bumps na licu, a žene uglavnom lice ovaj problem na rukama i nogama. Ovdje su neka rješenja na pitanje o tome kako da biste dobili osloboditi od britva bumps za žene i muškarce, ali i, kako ih spriječiti u budućnosti. Pročitajte više o tome kako izbjeći britva spali.
Kako da biste dobili osloboditi od britva bumps Brzi
Britva bumps može postati čak i zarazne u rijetkim slučajevima. Iako ne postoji čudesni preko noći tretman za britva bumps, ovi savjeti pomoći će im izliječiti brže nego što je uobičajeno. ; Nekoliko losioni razvijene su specijalno za britva bumps. Oni su anti-alergijske u prirodi te su, stoga, korisno kada se primjenjuje odmah nakon brijanja. Osim toga, vi svibanj također koristiti blagi, unscented hidratantni losion za ublažavanje iritacije uzrokovane britva bumps. , Za muškarce, koristeći sredstvo za čišćenje da opere lice svakodnevno može dobiti osloboditi od britva bumps. ; Primjena neke kukuruzni škrob na zahvaćena područja za 20 minuta, zatim ga ispiranje off, se pokazao učinkovit home pravni lijek za britva bumps. ; Korištenje led ili hladne vode na izvještačen područje će se pobrinuti za posljedicu upale i svrbež. ; Ne pokušavajte istisnuti urastao kose jer će samo pogoršati stanje. ; Trljanje adstrigentno koji sadrži alkohol, ili antiseptik rješenje nakon brijanja će pomoći spriječiti bilo kakvu mogućnost zaraze. ; Aloe Vera gel je poznato da smiruje svrbež i nadraženu kožu. I ne samo to, njegove koristi su na snazi ​​čak iu postizanju jasno kože. Kao takav, primjenom nekih od toga, dva puta dnevno, pomoći će da biste dobili osloboditi od tih dosadan britva bumps. , Korištenje krastavca i mlijeka maska ​​je dobar lijek za brisanje tih britva bumps. Dodajte ½ pire krastavac to ¼ šalice mlijeka, i cool u hladnjak. Primjena ovog rješenja na zahvaćena područja s pamukom i isperite nakon nekoliko minuta. Vidjeti i osjetiti razliku za sebe. ; Riješite britva bumps dopuštajući im da izliječiti prije nego ih napadaju s britvom opet. , Ove savjete i trikove smo sigurni da bi se dobili osloboditi od britva bumps. Napose, žene koji se pitaju kako da biste dobili osloboditi od britva bumps na nogama i rukama, tako da oni mogu nositi svoju omiljenu malu crnu haljinu, naći će ove mjere izuzetno korisno. Pročitajte više o britva bumps izliječiti.
Kako da biste dobili osloboditi od britva bumps - za dobro
Jedino rješenje kako da biste dobili osloboditi od britva bumps za dobro je pronaći načine kako bi se spriječilo ponavljanje ovog problema. Dolje navedenih metoda će pomoći u tom pogledu. , A najvažnije pravilo za brijanje, i time spriječava britva bumps je, za brijanje u smjeru rasta dlačica, a ne u suprotnom smjeru. To će ostaviti kožu glatkom nakon brijanja. ; Moisturizing kožu poslije brijanja je potrebno da stimulira folikule i potaknuti kosa raste van i ne ispod kože. , Izbjegavanje upotrebe starih britve će eliminirati brinuti o tome kako da biste dobili osloboditi od britva bumps za dobro. , Kako da biste dobili osloboditi od britva bumps za žene? Ne brijati! Pokušajte izbjeći brijanje, pomoću sigurno hair uklanjanje kreme. These omekšati kosu i nježno uklonite ih, dakle, sprječava oštre učinci brijanja. Također, ovi sadrže moisturizers koji su neophodni za kožu. Kao takve, one ostavljaju malo mogućnosti za pojavu britva bumps ili urastao kose. , Prije brijanja, omekšati kosu za pranje područja s toplom vodom temeljito. Proces brijanje će postati manje grubi, i da će spriječiti pojavu britva bumps. Pročitajte više o njegu kože. ; Potražite dodatne informacije na:, britva bumps liječenje, brijanje Savjeti za žene; dobili osloboditi od Razor Burn, ove tehnike svakako treba vam pomoći s vašim upitom o tome kako da biste dobili osloboditi od britva bumps. Slijedite ih i 'brijanje' svoj put do glatka, jasno kože!