Premazati Storage Ideje

Tako da napokon je dovela tu skupi 'Balanciaga' kožnu jaknu, da ste eyeing već neko vrijeme. No, sada ste zabrinuti o pronalaženju prostora za to u svom prepun ormar. To je dobra ideja da se jasno da se nered u vaš ormar, tako da se mogu uklopiti u sve svoje zime osnove. Svaka kuća ima prostora ograničenja i svaka obitelj ima drugačije potrebe skladištenja. Dakle, pokušati naći najbolje rješenje za pohranu kaput za vaš dom. Možete dizajnirati svoj ormar kaput prema vašem stilu, ukusu i potrebama. Evo nekoliko kaput pohranu ideje.
Samostojeći kaputa Storage Ideje
Ako je Vaš hodnik je mali i ima malo prostora da stane u ormar, možete imati besplatno stoji namještaj kaput kao kaput zupčana, kaput kuke, a dvorana stablo pohranu. Hall stabla pružiti kompletnu pohranu rješenje za velike obitelji. Dvorana stablo je samostojeća struktura se sastoji od klupa pričvršćena na tablu. Kuke su učvršćeni na tablu i kaputi i jakne mogu biti suspendiran od njih. Dok stavljanjem na cipele ili čizme, klupa pruža mjesto za sjesti. Ponekad dodatnog prostora za pohranu nalazi se ispod sjedala klupa, koja se može koristiti za spremanje čizme i cipele. Zid montirati ladica jedinica je također pronađena u nekim dvorani stabala, što je povoljno za spremanje šalove i rukavice.
To bi moglo biti dobra ideja za instaliranje kuke i kvačica u razini očiju za različite članove vaše obitelji. Oni su veliki za djecu kao i starije osobe. Također možete boja kod kočiće da ih prilagodili prema ukusima različitih članova obitelji. To ograničava korištenje prostora te je također jeftin.
Još jedan kompaktni kaput skladištenje mogućnost je da se ulagati u kaput zupčana. Kaput stalak zauzima manje prostora i da mogu stati u skučenim prostorima. To je visok stup kao struktura s mnogim malim i srednjim kuke za vješanje kaputa i šalove. Oni su napravljeni od drva ili metala, tako da možete dobiti kaput zupčana u bilo kojem od materijala, kako bi se slagala s ostatkom svog dekora. Najveći nedostatak kaput stalak je da to može postati nestabilan, ako se previše jakne i kapute objesili na kuke.
Dlaka ormari kao Storage Solutions
Da bi se smanjila nereda u hodniku, to je bolje izgraditi kaput ormar, jer je velika mogućnost za entryway kaput skladištenje. Ako imate puno pozamašan kaputi, cipele i kišobrane to može biti prilično izazov organizirati sve što je u kaput ormaru. Za vješanje teških i glomaznih kaputa koristiti dobre kvalitete drva ili plastike vješalice, koji su dovoljno snažan za potporu težinu kaputi. Također možete koristiti prostor ispod stalak za kapute. Pletenim košarama se može koristiti da bi stavke kao što su šalovi i kape, a oni mogu biti je zadržao na dnu ormara. Prostor u stražnjem dijelu ormara mogu se koristiti za objesiti kišobrani. Viseći organizatori koji su tkanine ili platna odjeljaka može biti obješen na leđima kaput vrata ormara. Oni su vrlo praktični za spremanje širok izbor predmeta kao što su cipele i kiša zupčanik. Prostora na vrhu grba ormar iznad ormara štap je često previdi. Ovaj prostor može biti instaliran s nekim policama i može se koristiti za pohranu rijetko korištene stavke kao što su off-sezone stavke, ribolov opreme i ruksaka. Pročitajte više na zimski kaputi za žene, muškarce i djecu i zimski kaputi.
Ako razmišljate o organiziranju vaše kuće, možete imati Cubbies kaput koji je pogodan za potrebe vaše obitelji za pohranu. Ne skladištiti previše jakne u ormar, kao što ih cramming zajedno možda ih oštetiti. Koristite ove ideje kaput stvoriti savršeni kaput ormar za pohranu, te imaju uredan i organiziran kuće.