Kako uhvatiti miša

Ako ste okrenuti problem miševa u kući, ali su neodlučan kako koristiti neke konvencionalnim sredstvima ga uhvatiti, vjerojatno trebate naučiti kako uhvatiti miša bez ubijanja. Postoje mnoge prednosti usvajanja takve taktike, jer oni ne štete glodavac, a također ne ostavljaju neugodan miris u zraku. Ako je miš umro je, izvjesno je da napusti loše ustajao miris uskoro, i to je nešto što se može izbjeći u potpunosti. Pročitajte više na štakorima.
Mnoge kuće imaju problema s miševima, a ponekad i ovo je samo neizbježan. Najbolje rješenje za vas je da samo dobiti mačka. Kako uhvatiti miša je puno jednostavnije ako je mačka u svojoj kući i to će riješiti mnoge svoje probleme. Mačke znaju kako uloviti miša brzo, i oni će također ih jesti i ne donose o problemu neprijatan miris. Pročitajte neke činjenice o miševima kako bi naučili više o njima.
Kako uhvatiti miša Brzi, težak konvencionalnim načinima hvatanja miševa je učinkovit način, iako imaju i određene nedostatke. Možete probati jedan od ovih metoda ako želite, a koristi će biti tu za vas da vidite odmah. Rat otrov je jedan od najčešćih odgovora o tome kako da biste dobili osloboditi od miševa. Uvezivanje neki štakor hrane rat otrov je tvoj odgovor, ali to može ostaviti miša mrtvih u mjestu koje ne možete vidjeti. Miris će biti nepodnošljiv nakon toga. Osim toga, postoji mnogo različitih vrsta mousetraps koji su dostupni na tržištu za korištenje. Postoje različite veličine i broj vrsta mousetraps. Neke zamke čak završiti ubijanje miševa, a neki ih samo zamka. Vidi o tome kako izgraditi mišolovka automobil.
No, za neke ljude ove metode su nešto nehumano. Dakle, oni traže alternativne načine uhvatiti tih miševa. Kako uhvatiti miša bez miša zamku, zahtijeva neke genijalnost i spretnost, te s pravom apparatus oni mogu zahvatiti vrlo jednostavno.
Kako uhvatiti miša; Evo nekoliko načina na koje možete koristiti za uhvatiti miševe, koji neće uzrokovati štetu na njih. Možete jednostavno ih uhvatiti i puštanje ih negdje drugdje. Gotovo sve ove metode će uključivati ​​uporabu mamac. Crtići i filmovi uvijek pokazuju da miševi vole sir, ali koristeći maslac od kikirikija je daleko bolji izbor od koristeći sira. Saznajte više o deratizacije.
Ručnik, a to je tehnika koja zahtijeva malo spretnosti i lukavstva od vas. Što trebate učiniti je postaviti mamac na podu u prilično otvorenom prostoru, a zatim čekati miša da se pojavi. Morate biti malo strpljiv i stajati do miša dolazi. Nakon što je počeo grickanje na kikiriki maslac trebali kretati brzo i stavite ručnik oko njega, a onda ga završiti u njemu. Ponesite ručnik van i pustiti ga negdje. To je jedan od najjednostavnijih načina kako uhvatiti miša brz, ali morate biti strpljivi i morate kretati brzo.
Kap; Ključ je ovdje da ispusti miša u duboku zdjelu ili kantu, a čine ga nemogućim za njega popeti se. Koristite duboko zdjelu ili kantu, i mjesto neki mamac unutar njega. Sada vam je potrebno kako bi se lako za miša da biste dobili unutar, tako da provjerite da li ima nešto višoj razini od ruba kantu, kroz koje mogu dobiti unutar miša. Mjesto neke Crisco unutar spremnika, tako da se miš neće moći popeti na sklizak strane. Također je poželjno da se trake kontejner na zemlju ili miša može uzrokovati rušenje preko i onda pobjeći. Kako uhvatiti miša bez miša zamku uključuje korištenje takve jednostavne uređaje, a uz malo domišljatosti možete započeti dolazi do svoje vlastite metode i načine da biste dobili osloboditi od rats.
The slobodnog pada, a to je jedan od najboljih načina da uhvatiti miša i to je i puno zabave. Morate postaviti visok kantu ili može pod stol. Na rubu stola mjesto šuplje cilindrične cijevi, po jedna rola toaletnog papira. Stanje cijev na takav način da se mamac je na vanjskom rubu, a ako miš dolazi mamac cijeli cijev će oboriti preko i pad u kontejner ispod. Ova metoda daje mnogo zadovoljstva i onda možete otpustiti miša van negdje. Ako se pitate o tome kako uhvatiti miša bez ubijanja, to je najbolja metoda koje možete koristiti.
Također pogledajte sljedeće:; Prirodne Glodavci kontrolu; Electronic Control Glodavci: "Ovo su 3 od najučinkovitijih i najčešće korištene metode. Postoji mnogo više da možete doći do s na vlastite također, ali svi oni će biti varijacije tih osnovnih metoda. Ako želite znati kako to uhvatiti miša, morate unaprijed odlučiti ako ćete koristiti neki nemilosrdna konvencionalne tehnike, ili ako idete da isprobate ove alternativne znači. Bilo kako bilo, želim vam najbolje od sreće.