Prirodni lijekovi za Buhe

Buhe su insekti bez krila od reda Siphonaptera. Oni obično preferiraju vlažne i vlažno okruženje za napredovati. Te sićušne insekti mogu sisati krv iz bilo toplo čistokrvan kičmenjaka, uključujući ljude, psa i mačke. Većina vremena, te u krvi sisanče kukci su uvedene na svoju kuću i svoje kućne ljubimce. Osim što uzrokuje jak svrbež, buha ujeda ponekad može izazvati alergijske reakcije kao dobro. Prvi korak da biste dobili osloboditi od buha je za održavanje higijene unutar i izvan svoje kuće. Imajući u unutrašnjost svoje kuće, i vaše dvorište može pomoći u kontroli buha zaraze u velikoj mjeri. Osim čišćenja, također možete koristiti neki prirodni lijekovi za buhe. Najveća prednost ovih prirodnih home lijekova za buhe i krpelje je da, oni su sigurni i ne predstavljaju nikakvu opasnost po zdravlje za razliku od kemijskih pesticida.
Prirodni lijekovi za Buhe u House
Prvi korak za dobivanje osloboditi od buha je očistiti svoju kuću temeljito. Dakle, vakuum svoju kuću i svaki njen kutak i kutak što je češće moguće. Ali, ne zaboravite pečat vakuum vreća pravilno, inače buha može ponovno nasrtati vaš dom. Također možete sprej neke soli na tepiha i područja, sklona buha zaraze. Ostavite sol preko noći, prije usisavanja sljedeći dan. Sol će dehidriraju buhe te ih uništiti. Sada, dezinficira cijelu kuću, posebno na područjima koja su više osjetljivi na buhe zaraze. Tepisi i vašeg ljubimca posteljina može biti neki najpovoljnije mjesto za buhe uzgajati. Dakle, oprati ih redovito koristiti i eukaliptus ulje kao ispiranje. Ovo ulje je jedan od najboljih prirodnih lijekova za dobivanje osloboditi od buha.
Uz čišćenje, određeni prirodni lijekovi za buhe kao, eukaliptus listovima, cedrovine čips i eteričnih ulja mogu previše vam pomoći u uzimajući osloboditi od tih dosadnih insekata. Eukaliptus lišća i cedrovine čips su prirodni repelenti buha. Dakle, stavljanje te u područjima koja su više osjetljiv for buha zaraze, također u blizini vrata i duž ograde može pomoći zadržati ovu insekata daleko. Eukaliptus lišća i cedrovine čips može djelovati kao barijera za ulazak buha u vašem domu. Čak i eteričnih ulja kao što su, lavande i citronele također može pomoći da buhe na daljinu. Takva ulja mogu se primijeniti na kožu vašeg ljubimca kako bi im pomogla dobili osloboditi od buha.
Kao kućni ljubimci može biti najvažniji nositelj buha, tako da ih održite čistim je najbolji kladiti da bi buhe daleko od vaše kuće. Kućni ljubimci treba redovito kupka s dobrim šamponom. Dok davanje tvoj ljubimac kupanje, možete dodati nekoliko kapi eukaliptusa, lavande ili čaj stablo ulje u vodi da biste dobili osloboditi od psa buha i krpelja. Slično tome, prskanje nekim buha odbijajući na svoje kućne ljubimce tijelo može biti korisna kako bi stanovništvo tog kukca pod kontrolom. Muha učinkovit prirodni repelent može biti dodavanjem lavande i cedrovine ulje bademovo ulje. Agrumi poput, limun se također može koristiti kako bi buha odbojan. Samo cut par komada limuna, a zatim kuhati ih s malo vode. Držite limun komada namočen u vodu cijelu noć, a sljedeći dan, koristiti ovo rješenje kao buha odbijajući na svoje kućne ljubimce tijelo. Također možete koristiti narančine kore na mjestu limuna u pripremi još jedan prirodni lijek za buha kontrolu.
Vanjski buha kontrolu
Sva nastojanja da se otjerati buhe iz Vašeg kućanstva će biti uzaludni, ako vaš dvorištu je zaražena ovim insekata. Izbaciti buhe iz svog dvorišta, možete sprej neki dijatomejska zemlja. Maleni čestice dijatomejska zemlja imati oštre rubove, što može rezati egzoskeletu od buha. Rezultat je dehidracija i eventualno, uništenje buha. Međutim, dijatomejska zemlja može biti štetno za svoje kućne ljubimce, iako za ljude, to je sasvim sigurno. Boraks također mogu proširiti na dvorište kao dijatomejska zemlja. Just sprej neki boraks u svom dvorištu, i ostaviti za nekoliko dana, a zatim vakuum na području uništiti buhe u svom dvorištu. Da biste spriječili ponovno zaraze buha, možete biljka buhača, neven, uzgajivačnica u svom dvorištu.
Pročitajte više o; Flea Početna lijekovi; Uzimajući osloboditi od Buhe Naravno, uzimajući osloboditi od Buhe u dvorištu, nadam se, tih prirodnih lijekova za buhe može pomoći u kontroli stanovništva u vašem domu, i njegovoj okolici. Međutim, prirodni lijekovi ili metode su u velikoj mjeri na snazi ​​za umjerene buha zaraze. Teška slučaj zaraze buhe može zahtijevati pomoć stručnjaka, ili stručnjak. Mnogi ljudi vole koristiti buha zamku za kontrolu stanovništva ovog insekata. Međutim, zamke nisu vrlo učinkovit uništiti buhe. No, zamka možete upozoriti na prisutnost ovog dosadnih insekata u svojoj kući, te o težini zaraze, tako da mogu poduzeti odgovarajuće mjere na vrijeme.