Dobili osloboditi od komarce

Mušica su dva krilima leti da, iako bezopasan mogu biti prilično neugodne. Oni dolaze u rojevima i zujati oko nas, što može biti vrlo neugodno. Uz prosječnu životni vijek od 3 do 4 mjeseca, komarac može položiti kao mnogobrojan kao 200 do 300 jaja u svom životu. Oni su također poznat kao voćne mušice ili octa mušica. Dok truli hrana nije od koristi za nas, to je upravo ono komarce hrane. Mušica u kući se obično nalaze okolo sudopera ili u kuhinji gdje je hrana lijevo nepokriveno dugo. Oni su također često vidjeti u stado over kompost hrpe ili kantama za smeće, općim mjestima gdje su pasmine. Iako neškodljiv, nitko ne želi ove pesky mušice u svojim kućama. Nije ni čudo da svatko želi znati načina da biste dobili osloboditi komarce u kući.
Kako da biste dobili osloboditi od komarce, Ovdje su neke načine koji će vam pomoći riješiti komarce u kući.
Zadržati svoj dom Čisto; U prvom redu djelo da bi ove dosadne mušice iz svoje kuće je smanjiti svoje zalihe hrane. To znači da se mora držati svoje kuću čistom. Razmaženi ili truli hranu treba baciti u smeće mogu. Držite otpada košare i kantama za smeće i prazne pokrivene ih dnevno. Pobrinite se da izlučivanje nisu prljavi zbog hrana stvari držati na njih. To nije samo truli hrane, ali i svježe one koji privlače these mušica. Dakle, ako želite da biste dobili osloboditi mušica u kuhinju, držite hranu pokrivena kada se ne jede. Nemojte dopustiti hrpe neopran jela izgraditi u sudoper. Čistoća je najsigurniji način da biste dobili osloboditi od komarce, naravno.
Ne Over-Water biljke, komarce i ljubavi nad-zali postrojenja. Iako ove biljke žive i daleko od truljenje često može vidjeti roj mušica lebdi nad njima. Ako je to slučaj, onda to ukazuje na to da biljke imaju previše vode u posudu da se uzgajaju i. Osigurati pravilnu odvodnju i komarce također će otići zajedno sa višak vode.
Početna lijekova, postoji mnogo stvari dostupne na vaše domove, da se može koristiti za dobivanje osloboditi mušica u vašem domu. Ovdje su neke načine raditi to:; jednostavan način dobivanja osloboditi od komarce je posegnuti za ocat (po mogućnosti jabučni ocat), vrlo tekućina da ti leti Čini se da su tako snažno privlači! Napunite bocu s nekim od tekućina. Napravite nekoliko rupa u poklopcu. Stavite bocu negdje u objektu koji se najviše posjećuju mušica. Muhe će privući miris octa. Oni će ući u staklenku kroz poklopac, ali neće biti u mogućnosti popeti se. ; Druga alternativa je da se miješati ocat i deterdžent za pranje posuđa. Ulijte ovu smjesu u posudu i držati ga blizu mjesta gdje se sumnja da su uzgoj mušica. Komarce će biti privučeni u ocat i da će skočiti u otopinu. Međutim, deterdžent za pranje posuđa će spriječiti leti iz penjanje natrag u zdjelu. ; Još jedan koristan kemijski je amonijak. Sipati neki ga dolje u kuhinji sudoper. Pričekajte nekoliko sati prije nego trčanje hladnom vodom u slivnik za odvod. Amonijak je poznato da se vrlo učinkovit u čišćenju od mušica ili njihova jaja. , Mjesto komad truljenja voća u kući, na mjestu gdje ima puno mušica aktivnosti. Ni u kojem trenutku, rojevima mušica bi pređite preko voća. Pljusak neki kemijski agens koji će ubiti mušica. Međutim, ne čekajte za predug prije kemijske obrade, kao truli plod čuvaju se za dugo mogu privući komarce iz područja osim vaše kuće. ; Fenovi se također može koristiti da biste dobili osloboditi od mušica. Držite kosu s leđa prema mušica. Vakuum u kosu sisanje u komarce. Za povećanje broja žrtava, koristiti plodove koji mame leti prvi. ; Konfekcijski proizvodi:; Postoji mnogo proizvoda na tržištu koji su vrlo učinkovite u uzimajući osloboditi od mušica. Insekticidni sapun sprejevi i insekticida u drugim oblicima dostupni su da se bave problemom mušica. Ove kemikalije mogu vrlo učinkovito koristiti za dobivanje osloboditi od komarce izvana. Dok ih koristite u kući, osigurati da su sigurni za kućne ljubimce te da djeca ostanu izvan mjesta na kojima ste ih koristili.
Evo više informacija o:; Uzimajući osloboditi od voćnih mušica, načina da biste dobili osloboditi od voćnih mušica, održavanje čistoće u kući je najbolji način da biste dobili osloboditi od mušica. Međutim, to je vrlo teško držati tih pesky insekti od napada naše živote. Ipak koristeći razne opcije objašnjeno ovdje, da biste dobili osloboditi od komarce, sigurno će vam donijeti neki predah.