Kako ne dobiti trudna

Pa, dobro dobro! Što imamo ovdje? Ono što imamo ovdje je vrlo lukav, ali važno pitanje. Pusti me završiti neizvjesnost i dopustite mi da vam kažem što je to. To je i za o onima koji upuštati u seks redovito i još uvijek očekuju da oni ne bi zatrudnjeti. Zato mi dopustite da vam kažem dragi dame, da to nije idući u dogoditi. Naravno, postoji vrijeme kada se vjerojatno ne bi zatrudnjeti, čak i ako imate spolni odnos. No, to je pitanje koje se ovaj članak ne ide na adresu. Pitanje je kako mogu izbjeći trudnoću. Čini se zanimljivo? Znatiželjni dovoljno? Ok, onda zupčanik up, kao što dolazi je nisko dolje na način da ne zatrudni.
Načina da se izbjegne trudna
'Ne' Seks i grad, a to je najbolji način da se izbjegne da je trudna. Da, apstinencija je riječ. Iako se ne čini uvijek praktična, to je nesumnjivo najviše pouzdana metoda da se spriječi od uzimajući u neželjene situacije. To također može zvučati kao jedan od onih načela iz vjerske ili duhovne Sveto pismo, ali to je ništa kao što je to. Mislim nije to vrlo vrlo očito i logično da ne imati spolni odnos, ako imate strah o zasnivanje? Čak i ako se poduzmu potrebne mjere predostrožnosti, to ne može raditi u konačnici. Dakle, najviše siguran način za sprječavanje trudnoće je ne imati spolni odnos.
Kontracepcijska sredstva, et all; Aha! Trebam li vam reći o tome? Ipak. Ne možete 'ne' imaju seksualne odnose. Pa ... Valerie, šta radis? Odgovor je jednostavan, to jest korištenje kontrola rađanja pilule ili bilo koji oblik kontracepcije. Mind vas, koristeći contraceptives je još uvijek najviše oslanja i pouzdanih odgovora na pitanje kako izbjeći trudnoću. Ti su dostupni u različitim oblicima - od kondoma za muškarce i žene da oralnih kontraceptiva. Oralna kontracepcijska sredstva, naročito, su namjenjeni samo za žene. These kontracepcijska sredstva mijenjaju proizvodnju svojih jajnih stanica na način da oni ne mogu biti oplođena od spermatozoida. Drugi način što se tiče kako ne biste dobili trudna je unutar maternice uređaj, maleni uređaj umetnuta u žene uterusa kroz operaciju. Ova kontrola ženski hormoni na način da ne postoje znatne šanse za zasnivanje i dobivanje trudna. Pročitajte više o tome kako to znati ako ste trudni.
Rhythm Divine, Ovo je još jedan način na koji možete spriječiti trudnoću. To je ritam metoda i siguran sam da ako se to radi, (koji će najvjerojatnije!) to sigurno će biti ritam božanska za vas. Na Šalu na stranu, ipak, ritam metoda u osnovi uključuje čuvanje kartice na menstrualni ciklus i ovulaciju. Time možete gauge dana kada će 'ne' začeti nakon spolnog odnosa. Međutim, neke studije su izvijestili da to ne može raditi svaki put. Ali to definitivno ima smisla za praćenje menstrualnog ciklusa. Dokument i monitora u konzultaciji s opstetričar i ginekolog. Pročitajte više o; menstruacija za vrijeme trudnoće; Kako da biste dobili trudna na Vaš razdoblja; Osjećaj Hot Hot; Vjerojatan ovaj je jedan od manje poznatih načine koji su zaposleni u tome kako ne biste dobili trudna. To se odnosi na izračunavanje vaše bazalne tjelesne temperature. To je tvoja temperatura jezgre, koji ste kada se probudite. To je oko 97 f, normalno, koji ide do pola ili 1degree u nekoliko dana nakon ovulacije. To je vrijeme kada je tijelo je plodna i ostat će tako sve dok se temperatura vrati u normalu, oko 2 ili 3 dana kasnije. Provjere temperature s posebnim bazalni toplomjer svako jutro u isto vrijeme je ono što bi trebao učiniti ovdje. Pročitajte više na šanse za dobivanje trudna za vrijeme ovulacije.
Pored ovih, tu je i metoda koja naizgled je vrlo česta i da se naziva povlačenje ili čupanje. Opći pojam je da ako su muški genitalije povučen iz žene, prije nego samo malo prije postizanja orgazma, to ne dovesti do trudnoće. To ne čini uvjerljiv ipak, jer postoji mogućnost da neki iznos sjemena je pobjegao i ušao u vaginu, prije ejakulacije i povlačenje. Ipak, to bi moglo biti učinjeno kao dodatni predostrožnosti ako kontracepcijska sredstva se već koristi od strane žena.
Na kraju, kada se bave kako ne biste dobili trudna jednom metoda možda neće biti na snazi ​​u odnosu na spoj nekoliko njih. Osim toga, jedan od najvažnijih savjeta o tome kako ne biste dobili trudna je zdrav razum! Sve Best!