Šipak Seed Oil

Znanstveno poznat kao Rosa affinis Rubiginosa, grm ruža je biljka pronađena raste divlje u južnim Andama, u Čileu. Grm krase intenzivno crvene boje bobičastog voća ili kukova, koje kuća sjemena. Kada je sjeme u grm ruža sa 9% ulja su delikatno i pažljivo hladno prešanog, bogati, slavni žuto-obojen ulje s narančastim nijansa je dobivena. Iako je ovo ulje je nedavno identificiran za svoje atribute i potvrđena od strane znanstvenika u 1983, ovo ulje je korišten od strane starosjedioci u Čileu stoljećima zajedno. Domoroci prepoznali različite pogodnosti šipak ulje i to se koristi za liječenje raznih kožnih bolesti. Danas, šipak ulje se izvozi širom svijeta te se koristi i medicinski, kao i kozmetičkoj industriji.
Različite Prednosti šipak Seed Oil
To suhe do vrlo suhe ulje izdvaja se među ostalim prijevoznik ulja zbog njegove učinkovitosti na suho, naborani i starenja kože. To se zove suho ulje zbog svoje sposobnosti da biste dobili natopljenom lako u kožu, ne ostavljajući iza bilo masni talog. Ulje kada se primjenjuju na koži penetrates brzo u temeljne slojeve kože i čini čuda na njemu. Izuzetno bogato esencijalnim masnim kiselinama, ovo ulje je radio čuda na suhom, smežuran i dehidriranu kožu. Također se čini da rade svoju magiju na kožu nanijeli ožiljci, bore i akne.
Šipak Seed Oil za starenje; Ovo ulje sadrži vitamin A i opremanjem tijelo adekvatne količine istog. Adekvatna količina vitamina A pomaže odgoditi proces starenja kože, pomaže u promicanju regeneraciju stanica i potiče rast kolagena i elastina razinama. Krajnji rezultat je glatko, čvršća, elastičnija i mlađi gleda kože. Ovo ulje također dostavi tijelo uz velike količine masnih kiselina i vitamina E, što dodatno poboljšava zdrave kože. Ona također sadrľi linolne i linolenske kiseline, koje su važne hranjive tvari kože koje se također rezultat u užaren, mlađi i zdraviji izgled kože. Pročitajte više na borbu protiv bora proizvodi za njegu kože.
Šipak Seed Oil za acne ožiljaka, a to je ulje korisno u prigušeni stare acne ožiljaka i pigmentnih mrlja. Sa druge strane, ovo ulje se ne preporučuje za one s acne sklone i masnu kožu vrste. Osim acne ožiljaka, ovo ulje je vjerovao da imaju pozitivne učinke na sve vrste ožiljaka, na primjer one uzrokovane ozljedom, kirurgije, opeklina, itd. ulje smanjuje crvenilo i zračni vrtlog povezan s ožiljak. Može se primijeniti čim početno cijeljenje rane je zauzeo mjesto. It anti-upalni svojstva pomoći liječiti izgorio kože i dermatitis uzrokovan radioterapije. Osim toga, ovo ulje također mogu uzrokovati pojavu strija gubiti vrlo malo. Pročitajte više na eteričnih ulja za acne.
Kako koristiti ulje sjemena šipak
Pa, sada kad smo vidjeli koliko je dobar šipak ulje za kožu je, let's saznati kako ga koristiti. To se može koristiti u svakom receptu kože skrb, ili čak i koristiti ravno iz boce i primjenjuju na koži. To također može biti dodan na kreme, losione, ulja koristiti u masažama ili lica ulje. Šipak ulje je vrlo blaga i djeluje nježno na koži, tako da se može koristiti izravno u nerazrijeđenom obliku na kožu (čak i osjetljivu kožu). Just masaža ulje na zahvaćena područja vršcima prstiju i dopustiti da u potpunosti apsorbira. Ukoliko ste ga primjeni tijekom dana koristite sunblocker nakon primjene ulja. Primjena ovog ulja dva puta svaki dan za više od 2 do 3 mjesec pomaže umanjiti ožiljak tkiva, strije, bore i dobi spotova. No, njegova primjena i korištenje trebalo biti ograničeno na vanjsku uporabu. Štoviše, šipak ulje za akne i izrazito masnu kožu ne preporuča.
Check out različitih šipak recenzije ulja sjemena i kupiti bocu ovog čudo radnog ulja. Sjeme šipak ulje ima rok trajanja od 12 - 18 mjesec, međutim, zbog delikatesa s kojim ovo ulje je iznuđen putem metoda hladno prešanog metode, ona mora biti u hladnjaku. Štoviše, ovo ulje treba više njege jer je više ranjiv da se mijenjati s temperaturom, kisik i svjetlost u usporedbi s drugim eteričnim uljima. Obratite pažnju na mjere opreza navedenih i uživati ​​u blagodatima ovog jeftin i učinkovit kožu pomladiti ulje šipak sjeme.