Slatka Nadimci

Nadimak, općenito, je samo izraz tvoj osjećaj, staviti u riječi za nekoga tko vam je stalo. Nadimci čak mogu biti kratki oblici svoje ime, budući da su drago i osobni dodir s njima. Let's pogledajte neke stvarno slatka nadimci koje možete koristiti.
Slatka Nadimci za bebe, bebe su prvi koji će dobiti nadimaka, kao i svi oni obaviti je osmijeh, nazovite ih sve što želite. Ako ste u potrazi za nadimak za vaše bebe, oni mogu dokazati da bude korisno, Beth i Lizzie for Elizabeth, Pon for Monica, Nick for Nicolas, Ollie for Oliver i Olivia, Jen Jennifer, Jan for Janice, Joe i Joey for Josip ili Josephine; neke druge popularne nick imena Princess, Dolly, Marsh-zreo, Munch-rod, Maxy, Jewel, Pearl, Ljubav, Angy, Sammy, sweetie, šećer, Lily, med, Keekee, Kiddo, plijen, kolač, posuda za šećer, Kup tortu, Cheeky, zagrljaj torba, Gimpie, čokolada pita, Bugy, Cuchi, Pookie, Bubba.; Zainteresirani znati više o jedinstvenom dječja imena.
Slatka Nadimci za prijatelje i rođake, Biste li propustiti priliku da rebro ili zafrkavati vaš najbolji prijatelj s nadimak mu se ne sviđa ili osramotiti braći, sestrama sa svojim nadimke? S obzirom na nastavku su nekoliko nadimaka za svoje prijatelje i braću i sestre da bi željeli da se zove po. ; Zagrljaj kunić za jedan od svojih prijatelja, brata ili sestru, ako on ili ona je stvarno bucmast i masti. ; Cheeky ili bundeve obraze ako su okrugle, roza obrazima koje svatko voli patiti. , Birdy, za one koji voli pjevušiti u javnim ili bilo gdje, čak iu kupaonici. , Angel ribe, Angie ili samo anđeo za nekoga koji je tiho i nevino i voli da pomogne ljudima. , Jabuke ili jabuka pita za nekoga tko voli voće i voćne sokove i ima lijep okrugli tijelo. ; Barbie lutka ili baby doll nekome tko izgleda kao prilično lutku s plavim očima i slatka i rupice na licu. , Zanovijetalo za prijatelja koji voli break stvari i pokušava ih riješiti, ali ne mogu. , Bugsy ili Bube za nekoga tko voli kukce, iako su pobjeći od njega. ; Bratzky za nekoga tko je potpuno razmažena derišta. ; Neki više zabave nadimaka za svoje braće i sestara i prijatelji mogu biti Trešnje, Karmel, Chipper, komade, nespretno, Cookie, Dimples, Ducky, Fattums, Grumpy, lješnjak, Jelly Belly, osmijesi, Sunshine, breskve, kikiriki, Šljunčana, Precious, Scrambles , Scrappy, jagoda, škaklja, wobbles.
Slatka Nadimci Za ljubitelje; Te moć ištanje to nazvati vaš ljubavnik sa svim vrstama sentimentalan imena i ne mogu podmiriti za jedan. U tom slučaju, koji biste htjeli da se pogled na neke slatko nadimaka za ljubitelje dano u nastavku.
Slatka nadimaka za svog dečka: Neki slatka nadimaka za dečka može Angel Eyes, Angel Heart, Appy, Babe, baby, Booboo, Cutie pie, Darling, med, Hon ', mužić, Hottie, komadina, Sweetheart, Smoochie, Honey Bun, Seksi, Hero.
Slatka nadimci za svoju djevojku: Neki nadimci za slatka djevojka može biti Baby Doll, Bambi, Blossom, Lijepa, Buttercup, Cutie pie, Čokolade, Candie, cuddly, Darling, Daisy, Dove, cvijet, prekrasna, med, Hon ', Hottie, Huggy, vruća čokolada, mače, Love, Love čips, kolač, Peaches, prinčevi, Puppy, iskre, Shine, osmijesi, sweetie, šećer Bun, Sweetheart, Smoochie, Tulipani, Twinkle prstima. Više slatka imena nazvati svoju djevojku.
Bez obzira što vi nazivate vaše najdraže, uvijek će pasti kratak riječi dok im reći koliko ih volim. No, nadimke kao što znate su intimne i ugodne i koje se odnose na ljude lako.