Kako vezati Bow

Sarah je bila u žurbi da dobijete odjeveni. Ona je išla s tuš u svoju sobu i brzo primijeniti joj šminka. Ona je sprayed joj novi parfem i staviti na novu haljinu. Bila je bio vrlo uzbuđen, jer to joj je veliki dan. Imala je osjećaj nešto uzbudljivo će se dogoditi. Zatim, ona je shvatio da bez obzira što ona nije, ona će dobiti kasno za nju datum, jer je siromašan djevojka ne zna kako vezati jedan luk na haljini, bez da izgleda ružno. Zatim, je ideja joj je udario, a ona ju je nazvao vitez u sjajnom oklopu, njezin susjed i najbolji prijatelj joj pomoći vezati luk. Te noći, Tim nije mogao držati oči s nje, to je bio ne samo zato što je bio idući u pop pitanje, ali, jer je zadivljen mu kako je ona uvijek uspjela gledati fantastične, baš poput princeze iz bajke.
Ovaj članak ide van na sve one ljude koji su za razliku od Sarah, nemaju najbolje prijatelje koji žive pokraj vrata. Pa pogledajte kako vezati lukom korak po korak, znam da je lako, ali onda opet ne bi bilo ovo čitate, ako je znao kako vezati jedan luk. Također možete pročitati kako vezati kravatu.
Kako vezati Luk vrpcu
One moraju znati kako vezati luk s vrpce jer nikad ne znate kada se vještine kao luk tie'er svibanj dolaze u potrebi. Dakle, kako vezati jedan luk od vrpce je prilično jednostavan, sve što morate učiniti je uzeti vrpce i naći stvar da ga vezati oko poput kartica ili okvir.
Kako vezati jedan luk na kutiji ili na kartici je vrlo jednostavna. Prvo morate uzeti vrpcom oko kutiju i napraviti čvor baš kao što bi, dok vezanje svoje cipele vezice. U stvari ovaj čvor veže na isti način na koji se plaši tie vezice. Ako ne znate kako vezati vezice, onda Gosh! Vi ste doista pampered! U svakom slučaju, sljedeći stvar koju ćete napraviti je uzeti dva labav kraja vrpce i petlje njima. Zatim stavite dvije petlje zajedno kao da ćete se vezati čvor, koji je mjesto jedan preko drugog. Zatim, uzeti jednu petlju i povucite ga preko jaz iznad čvor i povucite nježno, ostavljajući jednaku količinu vrpcom na obje strane. Usput, kako vezati kravatu luk korak po korak će biti relativno lako za vas, ako ste početi sa jednostavnijim vezanje mašne.
Još jedan način vezati luk s vrpcom, bio bi da se kraći kraj trake i uviti u psa uho. Tada možete uzeti dulji kraj i držati ga petlje na takav način da je u središtu petlje je na pas uho. Stavite palac na takav način da se petlje ne skliznuti otvoriti. Zatim pomoću vrpcom žicom, samo pečat petlje zajedno. Možete napuhati petlje i tamo idete, imate više mašne u luk. Također pročitajte više o tome kako napraviti lukove klupu.
Kako vezati luk na Prerušiti
Haljine s lukom ne samo da izgledaju elegantno, ali i vrlo ženstveno. One moraju znati kako vezati jedan luk na haljini ispravno, jer ako je luk je vezan shabbily onda, cijeli šarm haljina je izgubio. Tako vezati luk na haljinu, ono što trebate učiniti je, stajati ispred ogledala tako da možete vidjeti što radite. Zatim stavite krila oko struka s dva kraja ispred vas, onda proći jedan kraj ispod druge, tako da napravite čvor. Tada ćete petlja s desne strane koja bi trebala biti duža od lijeve strane, a sada petlja na lijevoj strani i proći kroz bazu desnoj petlji i lukom je učinio. Ali naravno da će pogledati zgužvane na prvi, tako da ćete morati učiniti malo prilagodbe, tako da dva kraja su jednaki.
Također možete staviti odriješiš završava na takav način, tako da pada preko međusobno uvijanje čvor. Paperje do petlje i okrenite oko krila, tako da je pramac je iza vas. Sada se korak natrag od ogledala i diviti ruci rad. U vašem slobodno vrijeme, također možete izraditi vrpce ruže, pa pročitajte kako napraviti vrpcom ruže.
Ima te ići, nadam se sada znate kako vezati jedan luk. Ako ste već znali kako vezati luk, a zatim se okušati u učenju kako vezati jedan luk kravata korak po korak, to je prilično lukav. U svakom slučaju, sretan luk vezanje!