Kako da biste dobili osloboditi od žohari

Žohari, ili jednostavno žohari su jednogodišnja skupina greške koje su se razvile tijekom milijuna godina da bi postao otporan na što je više moguće prijetnje. To je vrlo teško eliminirati žohari iz svoje kuće zbog mnogih faktora. Prije svega, oni su razvili otpornost na velikog broja pesticida. Drugo, oni reproduciraju vrlo brzo. Treće, oni mogu preživjeti gotovo mjesec dana bez hrane i vode. Međutim, ne možete jednostavno pustiti ih popuniti svoje kuće i učiniti vaš život bijedan. Morate ih ubiti svim mogućim sredstvima. Ovdje su neke od efektivne metode dokazali da se najbolji odgovori kako da biste dobili osloboditi od žohari brzo.
Različite načine za dobivanje osloboditi od žohari u vašem domu
Gecko, najbolji način o tome kako da biste dobili osloboditi od žohari bez upotrebe kemikalija je korištenje macaklin. To je bezopasna gušter koji se hrani insektima kao što su žohari. Donesi jedan i pustiti ga izgubiti u vašem domu. To će jesti žohari i da će smanjiti svoje populacije u par dana vremena. Kada se gušter neće naći dovoljno žohari u kući, to će početi s potrazi za hranom izvana. Vješanje od gecko više na otvorenom ukazuje na to da svoju kuću, bilo je dobio osloboditi ili ima vrlo mali broj žohari. Pod takvom stanju, možete hraniti gušter on cvrčaka koji su lako dostupni u bilo kojem dućanu. Držite gušter za još nekoliko dana da biste dobili osloboditi od potpune žohara iz svoje kuće.
Dijatomejska Zemlji; Dijatomejska zemlja sitno mljevena sadrži fosilizirane školjke mikroskopskih organizama zove dijatomeje. To je bez mirisa i ne-toksičan. The dijatomeje imaju vrlo fino, oštrih rubova. Nakon kontakta ili gutanja od dijatomejska zemlja prašinu, žohari 'egzoskeletu sušiti. Nakon sat ili tako, žohari dehidrirati i umrijeti. Ovo je način kako, dijatomejska zemlja pružiti vam reljef iz žohari. Ovaj način je jedan od najučinkovitijih i sigurne metode o tome kako da biste dobili osloboditi od žohari u vašem domu.
Roach-ubojstvo pljusak, a odgovor na pitanje kako da biste dobili osloboditi od žohari zauvijek zadržati svoju kuću uvijek čist. Pokušajte vašoj razini najbolje držati etaže, pultovi, ormari, itd. čista i suha. Store hrana u staklu staklenke ili plastične posude zapečaćene. Nikada ne ostavljajte bez prosuti brisanje s mokrom krpom. Držite svih elektroničkih naprava u vašem domu, osobito u kuhinje i kupaonice čiste. Fix curi spigots, ako ih ima. Sprej svoju kuću s crvenperka-ubojstvo spojeva na redovnoj osnovi. Sve takve stvari sigurno će vam pomoći ne samo u uklanjanju žohari iz svoje kuće, kao i imajući ih u uvalu zauvijek.
Borić kiselina i šećera, stavite malu količinu borne kiseline. Možete ga dobiti od hardvera ili dućan ljekarna. Mix borne kiseline s jednakim količine šećera, kukuruza ili brašna. Pospite ovu smjesu oko ugla kuće, pogotovo u kuhinji, podrum i kupaonice. Stavite ga posebno pod sudopera, na stranama baseboards, iza plinski štednjak, itd. Ne ostavljajte bilo koji prostor gdje ćete naći žohari kreće i skriva bez mamac ove mješavine. Ova mješavina djeluje kao otrov za žohari. Oni umiru u roku od sat vremena ili tako nakon hranjenja na borne kiseline. Pročitajte više o deratizacije.
Šećer i soda za pečenje, napravite smjesu od šećera i sode bikarbone u jednakom omjeru. I određena količina jedne šalice je dovoljno. Stavite male količine ovu smjesu u uglovima kuće, ili gdje vam se čini skloništa the žohari. Kad žohari feed na ovu smjesu, pečenje soda proizvodi plin, koji remeti njihov probavni sustav. Kao krajnji rezultat, žohari umrijeti, a vi dobili osloboditi od njih. Ako osjećate potrebu da se, možda ponoviti korištenje ovog domaće smjesu nakon tjedan dana ili tako. To je doista tajna da kako da biste dobili osloboditi od žohari brzo.
Pročitajte više na:; čišćenje kuće, Cockroach Kontrola Početna pravni lijek, Kako da biste dobili osloboditi od Žohari; Do sada, vi znate neke postojan načina kako da biste dobili osloboditi od žohari. Koristite jedan ili kombinaciju ovih metoda da se uspjeh u uklanjanju velike većine stanovništva bilo bodorki iz svoje kuće. Nakon što su učinili s otklanjanje dio, trebali biste pokušati svoje razine najbolje zadržati svoju kuću čisti i dobro poprskati spriječiti drugu zarazu po žohari. Uvijek imajte na umu da s nekim skrb i upravljanje, možete napraviti svoju kuću bug-free i nebesko mjesto za živjeti u.