Azijski Dragon tetovaže

Sa slavne osobe kao što su Angelina Jolie, Lenny Kravitz, Mel B, Melanie C, Howard Stern i Pink ih podržavaju, azijski zmaj tetovaže su postali tihi bijes. Japanski i kineski zmaj tetovaža žalbu na širok raznolikost ljudi, iz gotovo svih zemalja svijeta. Ako ste previše planirate imati azijski zmaj tetovaže inked na svoje tijelo, onda je ovdje neke zanimljive trivijalnost o njima.
Azijski Dragon tetovaže: Značaj
U zapadnim zemljama, zmaj se smatra stvorenje koje bi svatko trebao bojati. On je mislio kao o nekome tko je zastrašujuće i ubija ljude emisijom vatru iz svojih usta. No, dopustite mi da vam kažem, Azije imaju sasvim drugačiju se na taj. Oni izgledaju i do zmajeve as stvorenja koji su lijepi, inteligentni i suosjećajni. U stvari, poruka da azijski zmaj tetovaže prenijeti je da je duhovnost i vjeru.
Pročitajte više na:; Dragon tetovaže na leđa, Dragon tetovaže za Djevojke, Dragon Tattoo značenja; Japanski Dragon tetovaže, u Japanu, vjeruje se da je njihov prvi car bio potomak zmaja. To je razlog zašto zmajeve visoko su cijenjeni u japanskoj kulturi i koriste se u japanske umjetnosti da pokaže moć i vlast. Još jedan japanski myth proglašava da je zmaj je voda Boga. To je razlog zašto mnogi Japanci Dragon tetovaže su oblaci u njima. Praćenje tih mitova, japanski zmaj tattoo dizajna su izrađene na takav način da odražavaju snagu, zaštitu i dugovječnost. Pročitajte više na japanski tetovaže i njihova značenja.
Kineski zmaj tetovaže, u Kini, zmaj se smatra muške i povezan je s brojem devet, koji se smatra vrlo povoljan u astrologiji. Zmajevi, u Kini, smatraju da će biti tako snažan da može kontrolirati vremenske uvjete. Dragons također predstavljaju jedan od znakova u kineski zodijak. Kineski zmaj tattoo dizajna odražavaju osobine kao što su sklad, zdravlje, dobre sreće, dobronamjernost, inteligenciju i snagu.
Azijski Dragon tetovaže: dizajni, boje i prostor
Azijski zmaj tetovaže koje su stvorene danas može biti i tradicionalni, kao i moderne. Oni su u rasponu od plemenskih i zastrašujuće da bude realan, šarmantan i sladak.
Azijski zmaj tetovaže koje su urezana u japanskom stilu, pokazuju zmajevi bez krila, koji imaju šape slična onoj od tigra, njihove claws su orla, kao što su, njihova glava je poput deva, oni imaju dugu brkovi i oni također mogu imati neke vrsta dragulj, tik ispod svoje brade.
Kineski zmaj tattoo dizajna idealno bi trebali imati vrlo jak podsjeća na zmije. Baš kao i zmije, oni imaju pokriven krljuštima tijelo. Autentična Kineski zmaj tattoo dizajna ima četiri noge i ima pet kandži na svakoj od tih nogu. Oni su također prikazani s biser pod njihovom brade.
Različite Azijski zmaj tattoo dizajna predstavljaju različite stvari, tako onaj koji je uzimajući sam potpisao s njima trebali znati što one predstavljaju. Na primjer, kineski zmaj tattoo s rogovima trebao biti podržan od strane netko tko je vrlo snažan, kako u svojim riječima kao i djelima. Tetovaža zemlja zmaj je namijenjen za ljude koji su ljubitelji prirode i osjećaju povezani na zemlji, na neki način. Žuti zmaj tattoo dizajna je podržan od strane onaj tko je vrlo inteligentan i znanstvene. Nebeski zmaj tattoo je podržan od strane nekoga tko je vrlo duhovni.
Plasman azijskih Dragon tetovaže razlikuje puno previše. Azijski zmaj tetovaže za žene su obično podržan na ruke ili donjeg dijela leđa. Dok muškarci to žele na prsima. Azijski zmaj tetovaže ponekad su uklesane na cijeli gornji dio tijela ljudi ili na ćelavu glavu previše. Osim plemenskih tetovaža dizajne, svi ostali azijski zmaj tattoo dizajna se radi u bojama kao što su crvena, ljubičasta, zelena, ljubičasta, žuta, itd.
Pročitajte više na:; Design Your Own Tattoo, tetovaže za muškarce: Tattoo Ideje za muškarce; Female Tattoo Designs, ovdje je u nadi da sada imate dovoljno informacija na azijskim Dragon tetovaže i dizajne, te da ne bi bilo poteškoća u odabiru onaj koji najbolje odgovara vama i vašoj osobnosti.