Sterling Silver Nakit za čistiju

Ako ste poput mene koji voli nositi srebrni nakit, onda moramo biti u škripac da se zna kako se čisti Sterling srebro nakit i sačuvali ih. Srebro je delikatna metala i to zahtijeva mnogo truda, ako želite sačuvati svoje živost i sjaj. Čisto srebro je previše mekan i savitljiv i tako je u kombinaciji s nekim drugim metalima u obliku nakita. When srebro je pomiješana s bakrom u omjeru 92,5% srebra na 7,5% bakra, to se zove kao srebra. Postoje mnoge Sterling srebro nakit čistač dostupni na tržištu, kao i nekoliko načina pomoću kojih možete očistiti ih kod kuće. Pročitajte više o srebrni nakit čišćenje savjete.
Savjeti za Clean Sterling Silver kod kuće
Silver tarnishes vrlo lako i sklon gledati tamnije s vremenom. To je zbog oksidacije srebra s sulfida u atmosferi. Postoje razni načini za čišćenje nakit srebra. ; Izbjegavajte kontakt srebrnog nakita s bilo koje vrste abraziva, kao što su aceton, klor i bjelilo. Koristite nježnim i blagim tekućim deterdžentom, očistite ga. ; Pohranite srebrni nakit u hermetičan kontejnere ili plastične vrećice. Dok ih spremanje, pobrinite se da su različite vrste nakita ne trljati jedni protiv drugih, kao i ogrebotine može biti formirana na njih. ; Najbolji Sterling srebro nakit čistije je komad mekom pamučnom krpom ili flanel. Utrljajte srebro s leđa i naprijed gibanje, očistite ga. Nemojte ga trljati kružnim pokretima, jer postoji svibanj biti brisani ocjena kroz nakit. , Drugi način na koji možete očistiti Sterling srebro nakit, je koristeći pasta za zube. Za to trebate mekom krpom i bijelu pastu za zube. Primijenite pasta za zube na nakit i to protrljati krpom za 2-3 minute. Isperite nakit s mlakom vodom i osušite ručnikom. , Također možete koristiti rješenje blage biljne šampon za čišćenje srebrnog nakita. U staklene posude, razrijediti neki šampon i uroniti srebrni nakit u njoj za 10-12 minuta. Isperite s toplom vodom te ih dobro osušite. ; Line plitku čašu jelo s aluminijske folije sa svojim sjajnu stranu pokazuje prema vama. Stavite srebrni nakit nad aluminijsku foliju i posuti 5-6 žlice soda za pranje. Ulijte pola litre kipuće vode i pustiti nakit promočiti 10-15 minuta. Dobro isprati s vodom i osušite mekom krpom flanel. Ukoliko vaš nakit sadrži kamenje poput tirkiza i bisera, onda nemojte koristiti ovaj postupak, jer možete oštetiti kamenje. ; Pročitajte više o; Kako očistiti Silver Nakit, Kako očistiti Silver; Ako je Vaš Sterling srebro nakit je višak matiranje i prljavštine na njemu, onda je dobra ideja za čišćenje srebrnog nakita s komercijalnim srebro nokte. To je dostupan u tijesto i tekući oblik, i dobro radi za osjetljive komade nakita. Nanesite male količine za nokte na mekom krpom flanel. Sada lagano utrljati nokte, u gore i dolje gibanje, pazeći da ne propustite čišćenje malih utora u njemu. Također možete koristiti četkicu s mekanim dlačicama očistiti srebrni nakit. Temeljito isperite pod tekućom vodom da biste dobili osloboditi od svih nečistoća. Pročitajte više o tome kako ukloniti zamagliti od srebra.
Jedan od najboljih i najekonomičnije Sterling srebro nakit usisavač koji možete koristiti je miješanjem ½ žličice amonijaka i 2 žlica bilo blagog deterdženta s 2 šalice vode. Potopiti svoj nakit u to za 10-15 minuta i naći ćete da je vaš srebro sjaji kao nov. Ako nosite svoj srebrni nakit svakodnevni, onda bi bili sigurni da ćete ih nositi nakon što su primijenjene sve kreme, losione i parfeme. Uvijek budite sigurni da koristite vrlo blagi deterdžent za čišćenje vašeg Sterling srebro nakit kao opora kemikalija može ih oštetiti.