Long Distance Relationship Pokloni

Mnogi ljudi smatraju da je teško održavati međugradske veze. Međutim, to je prilično jednostavan, ako imate povjerenja na vaš partner. Jedini problem u međugradske veze je da se jednostavno ne mogu prestati nedostaje svog partnera! Pogotovo kada neke posebne dane kao što je Valentinovo su se i vaš partner nije s tobom, onda ništa na ovoj zemlji može vam osmijeh ili čak vas odvratiti! U takvim slučajevima, kako bi se umanjio da udaljenost, može se poslati neke poklone. Ovdje su neke dobre međugradske veze darove.
Pokloni za međugradske veze
Kolaž, a to je jedan od mojih omiljenih osobne darove. Kada ste daleko jedni od drugih, možete propustiti svaku, a sve što ste zajedno. Osjećaj očito čini ste depresivni. Ponekad možete propustiti taj posebni netko toliko nedostaje da ga čak i kada ići preko ulice, gdje oboje će se sastati! Pa zašto ne učiniti ako se partner osjeća posebno prikupljanjem sve one slike i slati ga! Uzmi slike svake mjesto koje znači nešto za vas oboje, i ne samo kliknite fotografije mjesta, kliknite fotografije u onim mjestima! Također napišite slatka poruku pod svaku fotografiju, nešto što vam odgovara ta slika. Možda posebnu memoriju svakog mjesta, i zapamtite, to može biti borba također!
Ljubavna pisma, u današnje doba neto i instant poruka, ljubavna pisma su postali od nestalo. No, ljubavna pisma su jedan od najboljih načina da prenesem svoje osjećaje prema njemu. Ako ne znate kako napisati ljubavno pismo, ne brinite. U pismu se ne mora nužno biti poetičan.U stvari, to bi trebao biti jednostavan. Nešto što odražava vašu osobnost. Napišite što više možete. Stavite svoj zaštitni znak parfema na sebi, i to post! Umjesto pisanja sva slova u jednom danu, zabilježiti prvih nekoliko osjećaje koje dolaze u vaš um (srce?) kada pokrenete ga nedostaje. Da li istu stvar svakodnevice. Dan prije slanja pisama, samo preurediti sve vaše bilješke i slati ih! U pismu je siguran da će intenzivan, kada osjećaj nedostaje netko počne, to je bez sumnje vrlo dirljiv! Pročitajte više na dar ideja.
Memory Box; Ako je vaš partner nedostaje vam puno, da ga osjećam blizu vam ga šalje sve one stvari, što znači 'da'. Te stvari mogu biti nešto kao jednostavan kao parfem, fotografije, stari film ulaznice, T-shirt, itd. On će zasigurno osjećati blizu vas one darove. Možete čak i pitati ga za slanje iste vrste darova za vas previše!
Personalizirano umjetnosti grafike, a to je jedan od najboljih međugradske veze darove. Personalizirano umjetnosti grafike nisu ništa drugo nego jednostavna okvira koji sadrži fotografije od zajedničkog mjesta kao što su parkovi, staze, ulicama, itd. Možete ugradili posebnu memoriju na vrhu tih fotografija. Ali to nije to, kao što ime sugerira, ovi okviri držati na pokretnim kao što su oni u obliku dijaprojekcije. Također možete pisati poruke na vrhu tih fotografija kao "sreli smo ovdje prvi put ', itd na vrhu ulice! To će vam pomoći njegovati uspomene zauvijek! Također imate izbor ovdje, kao što ste zapravo odabrati ono što bi trebao biti ugrađen u okvir. Tu su i digitalne foto satovi, koji također imaju objekta vođenja fotografije kreće. Pročitajte više na personalizirane poklone.
To su neke od najboljih međugradske veze darove. Ove darove ne samo da će vaš partner osjeća sretan, ali će također pokazati da udaljenost ne smeta kad mentalno blizu!