Masne kose

Masnu, masnu kosu da izgleda glup i beživotno je problem koji se suočavaju žene diljem svijeta. Rezultat je prisutnost suhonjav, masnu trake kose koji su u neposrednoj blizini splattered na svoj skalp. Ne samo da je ovo tipu kose je teško kontrolirati i stil ali i višak sebuma daje voštana izgled kose što je prilično ružan. Osim hiperprodukcija sebuma, hormonalni problemi, znojenje, okoliša toksina, dim i smog svi možemo doprinijeti masnu izgled vaše kose.
Većina od nas pokušati prikriti masnu kožu i masnu kosu s bandannas, headbands i marama, ali postoji način da se bave masnu kosu? Pa, kao najbolji frizeri će ti reći, jedini način da se bave problemom masne kose je da koristite pravo proizvode i ugraditi odgovarajući režim za njegu kose. Dakle, ako ste suočeni s masnu kožu i kosu, a zatim tu su neke masne kose lijekova koje možete koristiti kako bi se suprotstavilo problemu.
Masne kose rješenja
Masne proizvode za njegu kose; Prisutnost viška ulja i sebum u kosi ima tendenciju da privuku prljavštine i prljavština na njega. To čini redovito hair cleansing bitan dio vašeg rutinu za njegu kose. Iako čišćenje je važno samo po sebi, to je također važno imati na umu proizvode za njegu kose koje koristite. Primjena krivi kemikalije ili one koji su jaki, teško ulje-based uređaja rezultat u masnu kosu. Kupi šamponi specijalno formuliran za masnu kosu i izbjeći korištenje pomades kose i gelovi koji sadrže kemikalije koje mogu oštetiti vaše kose.
Njega masne kose; Kada perete kosu pobrinite se da koristite male količine dobro razrijeđena šampon za masnu kosu. Iako je svibanj se preporuča da ostavite šampon na neko vrijeme, to je najbolje oprati kosu kao brzo kao možete. Ako promatrati masnu kosu nakon pranja, a zatim pokušajte koristiti blage šampone i operite ga manje, tako da prirodno ulje ravnotežu dlake je obnovljena. Uređaji, ako je potrebno treba biti primijenjena samo na vrhovima kose. Više o šampon za masnu kožu.
Koristeći puder; godina stari lijek koji je najbolji lijek za masnu kožu problema, škropljenje neki puder na kožu pomaže u natapanje u višak ulja vlasište i obnavljanje ulja ravnotežu. Pospite talk ili baby puder i pustiti da ostane na kožu za nekoliko minuta. Četka putem sa širokim nazubljenim češljem.
Domaći Biljni šampon, stvoriti svoju vrlo vlastiti domaći masnu šamponi kosu s čajna žličica aloe vera gel, i jedna žlica soka od limuna, zajedno s običnim šamponom. Pomiješajte sve sastojke i operite kosu s njim. Masaža nježno na kožu, a zatim isperite hladnom vodom. Pročitajte više na najbolji šampon za masnu kosu.
Limun i ocat kose tretman; Kiseli ispiranja pomoći u isušivanje prekomjerne prirodnih ulja u kožu. Limuna ili bijeli ocat se miješa s vodom čini za veliku nakon ispiranja šampon za masnu, masnu kosu. Ovaj tretman masne kose ne samo da smanjuje sebum u kosi, ali i pomaže u raspremanje sapun ostatke iz kose. Dobar domaći hair opor može biti vaš odgovor na problem masne kose i gubitak kose. Koristite pola žličice vještica ljeska s jednakim količinama za ispiranje usta i primijenite ga na kožu pomoću komad vate. Neke kapi lavande ili ulje kadulje na redovite šampon može pomoći u obnovi kosu. Više o masnu njegu kose.
Sprječavanje masne kose; Osim ovih masnu kosu home lijekova, možete isprobati koristeći neke jednostavne, masne kose brzi popravci vratiti sjaj i odskočiti vaše kose. ; Održavanje zdrave, uravnotežene prehrane s malo ulja, šećera i masnoća i bogat u voću i povrću. To pomaže eliminirati unutarnje toksina koje mogu dovesti do masne kose pramenove, operite kosu redovito, pogotovo nakon vježbanja ili odlaska vani na suncu kao i znojenje mogu uzrokovati višak sebuma i masnu kosu; Nakon pranja izbjegavajte korištenje omekšivača i koristiti cool zraku da se osuši brzo kose; Izbjegavajte dodirivanje i brushing kosu prečesto koji će završiti za proizvodnju ulja ekstra zbog nad-stimulacija, a također izbjeći korištenjem metalnih češljeva. Umjesto toga, drže plastične i rog combs; styling proizvode poput gela i tretmani trebaju biti ograničene oštećene kose može biti teže kontrolirati, dok je u većini slučajeva, masne kose može biti posljedica nepravilne njegu kose režima, u određenim slučajevima masnu kožu može biti rezultat zdravstvenih problema. Jedan od glavnih uzroka masnu masnu kožu problema je stres. Tako je s zdrave prehrane provjerite da li uključiti zdrav način života koji uključuje uzimajući dovoljno spavate, vježbanje i meditaciju kako bi se uklonili stresa u vašem životu. Bitno pravilo je da ne samo ulagati u skupe, nad-cijena proizvoda, ali koristiti ove jednostavne masne kose rješenja vratiti ljepotu i sjaj vaše kose.