Kose ekstenzije za crne žene

Sve žene, bez obzira dob, ljubav dugo lustrous brave. Međutim, ne svatko je dovoljno sretan da imaju prirodnu dugu kosu. Međutim, danas, uz napredak u industriji ljepote, postoji mnogo načina na koji možete dobiti one lijepe brave. Najpopularniji način je pomoću kose ekstenzije. Sušilo za ekstenzije možete uzeti iz kratke dlake na dugu kosu u trenu, i dati vaše kose više volumena. Također možete ići na kovrčava ili ravna kosu, a najbolji dio je, da su veliki za skrivanje oštećene kose, ako ih imate. Black hairstyles su poznati jer oni uvijek napraviti izjavu. Međutim, teksturu većini African American kose je vrlo različita od drugih kose, i treba posebnu njegu. Većina žena dobiti ravnanje kose kemijski Međutim, ako se ponavlja redovito, može dovesti do većih oštećenja na kosi. Dakle, više održiv opciju kose ekstenzije za crne žene.
Kose ekstenzije može ponuditi dramatičan novi izgled. Premda kose ekstenzije nedavno stekla popularnost zbog beskonačnog broja poznatih koji su koristeći kosa ekstenzije, kao što su Beyonce Knowles, Halle Berry i Alicia Keys, sušilo za ekstenzije za crne žene su veliki modni trend u 80-ih. Jedina razlika bila, u to vrijeme nosio produženja nije nešto biti publicirati, a sada ga postala modni izjavu. Bez obzira što je razlog za dobivanje kose ekstenzije učinio li je dobiti novi izgled bez čekanja za kosu rasti, ili ako vaša kosa teksture je tanka i vas žuditi više ispunjenijem i sexier frizuru, kosa ekstenzije za African American žene uvijek izgledaju sjajno.
Metode kose ekstenzije za crne žene
Postoje mnoge metode za kosu ekstenzije za crnu kosu. Sljedeći su nekoliko tehnika ugradnja umetaka:
Tkanje: Jedan od najpopularnijih metoda za dobivanje kose ekstenzije za crne žene je tkanja. U ovom metodu, cornrow pletenica stilovi su opleten blizini vlasištu, i ekstenzije su našiven ih. Ova metoda kose weaves za crni žene je idealan za crna kose koja su kemijski bili opušteno i treba izrastao iz, kao prirodna kose je opleten ispod ekstenzije i neće se vidjeti.
Pleter: Također obično poznat kao cornrows dizajne ili francuskom pletenice, u ovom metodu, maleni vlasi kose ekstenzije su opleten u kosu. Hair pletenice je jedna od najčešćih metoda koje se koriste isključivo za Vašu kosu ekstenzije za crne žene.
Lijepljenje: Ovo je najlakši način koji se koristi na wefts proširenja kose. Potka je zaglavi na korijen vaše kose, sa posebnim ljepilom. Ovaj način je privremena, a najbolji dio je da uklanjanje dlaka produžetak je vrlo jednostavna, jer je učinio s posebnim ljepilom remover.
Fusion: Ovo je jedan od najskupljih metoda kose ekstenzije za crnu kosu. U ovom metodu posebnom hair ljepilo pištolj je koristi za pridjeljujte te nastavke u kosu. This method can you from take jednom short crop to long hair in around 12 - 16 hours.
Savjeti za Ekstenzije kosa njegu
Bez obzira što metodu vam odabrati za dobivanje vašeg African American kose ekstenzije, morate poduzeti osnovne njegu kose održavati ih. Sljedeći su nekoliko važnih savjeta kako voditi brigu za kosu nastavaka:, Ne šampon za dva dana nakon dobivanja proširenje. Uvijek operite kosu s glave natrag, ne naginje naprijed i nikad ne osušite ribanje akciju. Umjesto zamotajte kosu u ručnik. Osušite obveznice pažljivo spriječiti kvar. ; Četka za kosu najmanje tri puta dnevno sa četka lopsided čekinje. Dok spavanje, najbolje je zadržati svoju kosu u mekom scrunchy izbjeći uzimajući ih tangled. , Nemojte koristiti brenšere ili kose straighteners o stvarnim obveznica privitak. , Uvijek zapamtite da pomorskom i bazenima s klorom mogu razbiti obveznica i ljepila. Kako bi se smanjio učinak, najbolje je poslije kupanja na mokro kosu tuš prvi i zatim primijeniti obveznica zaštite rješenje i puhati suho obveznica vaše kose ekstenzije. , Tako da sada imaju sve informacije na kosu ekstenzije za crne žene, što još čekate? Idi i dobiti one lijepe duge brave koje ste oduvijek željeli!